Echipamente de ambalat  cu banda PP, PET,  banda otel, capse sau agrafe

Noua gama de echipamente de ambalat cu banda PP sau PET cu acumulatori de la ORGAPACK

Loading...

Obtine cea mai buna oferta pentru echipamente de legat cu benzi PP, PET sau benzi otel

Vreau cea mai buna oferta

Masini de ambalat ORGAPACK cu banda PP sau PET

Echipamentele electrice pentru ambalare ofera o alternativa la masinile manuale si pneumatice avand acumulator. Masinile electrice folosesc doar banda din PP si PET. Operatiunile de tensionare, sigilare si taiere sunt realizate de aceelasi echipament.Aceste echipamente de ambalat utilizeaza benzi din PP si Pet cu dimensiuni de la 9-19 mm si grosimi pana la 1.35 mm

VEZI TOATE PRODUSELE

Masini de ambalat pneumatice cu banda otel

Sistemele de ambalat pneumatice pot fi masini combinate care realizeaza 3 operatii: tensioneaza, sigileaza si taie banda sau masini simple care realizeaza tensionarea sau sigilarea benzii separat. Acestea lucreaza consecutiv, impreuna.
Echipamentele pneumatice folosesc atat banda din otel cat si din plastic. Aceste masini sunt mai rapide, avand rezistenta la uzura ridicata, fiind folosite pentru aplicatii grele. Acestea utilizeaza banda din PP sau PET cu dimensiuni intre 9-19 mm latime si grosime de pana la 1.35 mm sau banda din otel cu dimensiuni intre 12-32 mm latime si grosimi pana la 1.12 mm.
Sigilarea la banda din otel, se poate realiza cu sigilii sau cu amprentare, iar la plastic prin capsa sau prin frictiune.

VEZI TOATE PRODUSELE

Masini automate si semiautomate de ambalat cu banda PP sau PET

Echipamentele de ambalat automate si semiautomate cu banda PP,PET sunt robuste inlocuind multe operatii. Avantajul acestor masini sunt siguranta si viteza de lucru. Aceste echipamente de ambalat utilizeaza banda PP si PET cu dimensiuni intre 9-19 mm latime si grosime de pana la 1.35 mm.

VEZI TOATE PRODUSELE

Masini de ambalat Kihlberg cu capse

Capsatoarele pneumatice Kihlberg sunt destinate pentru uz profesional. Capsatoarele sunt echipate cu capace rezistente de plastic sau metal care le oferă o greutate extrem de redusă. Piesele de uzură sunt fabricate din metal. Echipamentele sunt ușor de reglat pentru diferite adâncimi de capsare și ofera capsare precisă (repetabilă) asigurand un ciclu complet de capsare. Are un echilibru bun, un mâner confortabil și adâncimea de capsare reglabilă care necesită o întreținere minimă. Capsatoarele Kihlberg asigură o închidere sigură și curată, reducând riscul de furt. Veți obține cele mai bune rezultate pentru un sigiliu sigur.

VEZI TOATE PRODUSELE

Domenii de utilizare a echipamentelor de ambalat

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si iti raspundem in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta.

NUME *
FIRMA
EMAIL *
TELEFON

CUM TE PUTEM AJUTA?